images

AB

 

 

 

Değerli Paydaşımız,

Çok kısa vaktinizi ayırarak cevaplamanızı rica ettiğimiz ekli anket, Avrupa Birliği tarafından desteklenen ve Meslekli yeterlilik kurumu tarafından yürütülen ” Türkiye’de Mesleki Yeterlilik Kurumunun ve Ulusal Yeterlilik Sisteminini Güçlendirilmesi Projesi(UYEP) ” kapsamından hazırlanmıştır.

Son aşamasından bulunduğumuz Etki Analizi Anketi; “Mesleki Yeterlilik Kurumu” ve 1 ulusal Yeterlilik Sistemi” hakkındaki bilirlik düzeyini saptamak ve söz konusu konulardaki farkındalığı artırmak için ihtiyaçları , ilgili değerlendirmeleri ve ölçümlemeleri gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır.Anket sonuçlarından edinilecek veriler, doğru ve eksiksiz bilgi toplamak için büyük önem arz etmektedir.

Aşağıdaki linkten ulaşabileceğiniz ve 7 sorudan oluşan anketin, 15 gün içinde doldurulmasında göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz.

Anket: https://www.surveymonkey.com/s/uyepanket3

Saygılarımızla,

UYEP Teknik Destek Ekibi

*Anket sonuçları yalnızca proje kapsamından düzenlenecek olan farkındalık artırma faaliyetinin ölçümlenmesinde kullanılacak olup üçüncü kişi ve kurumlarla paylaşılmayacaktır.

 

02 Temmuz 2013, Salı 71 kez görüntülendi