2018 – 2019  Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programlarına Kayıt Hakkı Açıklaması.

Değerli öğrencimiz,

Ülkemizin önde gelen üniversitelerinden biri olan Afyon Kocatepe Üniversitesinde eğitim alacak olmanız nedeniyle sizi tebrik ediyoruz.  Kayıtlarımız, 20 – 26 Eylül 2018 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır.  İlk kayıt işlemleri ile ilgili her adımı titiz bir şekilde yerine getirirseniz yapacağınız kayıt sorunsuz bir şekilde tamamlanmış olacaktır. kayıt işlemleri ile ilgili detaylı bilgi ve katkı payı ve öğrenim ücretleri için lütfen aşağıdaki bilgilerinizi dikkatle okuyunuz.

KAYIT TARİHLERİ VE GEREKLİ BELGELER

Kayıt İçin Gerekli Belgeler: (Kayıt Merkezimize Gelecek Öğrenciler İçin).

1-Mezuniyet belgesinin aslıyla beraber onaylı fotokopisi

(Lisans Diplomasının Aslı veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı, Yeni mezunlar için mezun olduğunu belirten ve

diplomasının hazır olmadığına dair ilgili üniversitesinden yazı.)

2- 4,5 cm X 6cm boyutunda 6 adet fotoğraf

3- Öğrenci katkı payı makbuzu

4- Askerlik Tecil Belgesi

5- Transkript aslı veye onaylı belgesi

6- Ders içerikleri (onaylı veya mezun olduğu üniversite de yayımlanan ders içeriklerini belirten web sayfası linkini gösteren belge çıktısı)

• Üniversitemizi kazanan ve kaydolmak isteyen tüm öğrenciler 20 – 26.09.2018  tarihleri arasında  şahsen veya vekalet verecekleri ilgili kişi tarafından yüz yüze kayıt yapacaklardır.

Not: 1- Kayıt yaptıracak adaylar ders intibakının yapılabilmesi için, transkriptini ve ders içeriklerini kayıt esnasında teslim edeceklerdir.

• Harç ücretleri Vakıfbank Şubelerinden,  ATM ve gişelerinden yatırılabilecektir.

Not: 2 – Öğrenci Numaranızı Öğrenmek için;

Otomasyon sistenine giriş adresiniz: https://obs.aku.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx
Kullanıcı Adınız   : Öğrenci Numaranız. buradan öğrenebilirsiniz
Şifreniz          : TCKimlik numaranızın ilk 5 rakamı.(Kayıt Olduktan sonra yararlanabilirsiniz.

ÖĞRENİM ÜCRETİ VE KATKI PAYI

Normal veya İkinci öğretim  eğitim programlarına yerleşen öğrencilerimiz öğrenim ücretlerini kayıt olduktan sonra vakıflar bankasına yatıracaktır.  Banka dekontu kayıt sırasında görevlilere teslim edilecektir. Yatırılması gereken miktarı aşağıda belirtilmiştir.

Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, öğrenim hayatınızda başarılar dileriz.

ÖĞRENİM ÜCRETİ VE KATKI PAYI MİKTARLARI

OSYM Öğrencilerin tercih kılavuzunda yayımlandığı üzere katkı payı ve ikinci öğretim ücreti ödeceğine, öğrenim ücretleri aşağıda belirtilmiş olup, yüz yüze kayıt olduktan sonra kampüs içersindeki Vakıfbank banka şubesine yatırılacaktır.

KATKI PAYI MİKTARLARI

BAKANLAR KURULU TARAFINDAN AÇIKLANAN