Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yönetim ve Siyaset Kulübü, AKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü ile ortaklaşa düzenlediği “9. Ulusal Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğrenci Kongresi” nedeniyle 29 Ocak 2013 tarihinde AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette AKÜ Yönetim ve Siyaset Kulübü öğrencilerinden Levent Doğutaş ile Ceren Balaban’a AKÜ Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Kemal Bayram, Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kerim Çınar, Arş. Grv. Duygu Fatma Bozkurt ve AKÜ Yönetim ve Siyaset Kulubü Akademik Danışmanı Arş. Grv. Mürşide Şimşek eşlik etti. Öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Solak’ı ziyaretleri öncesinde AKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemaletttin Çonkar’ı makamında ziyaret ederek, Prof. Dr. Çonkar’a bir plaket takdim ettiler.

Öğrencilerin Rektör Prof. Dr. Solak’ı ziyaretleri sırasında Doç. Dr. Bayram, Rektör Prof. Dr. Solak’a AKÜ ev sahipliğinde düzenlenen “9. Ulusal Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğrenci Kongresi”ne vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, kongre ile ilgili katılımcılardan gelen geri dönüşlerin çok olumlu olduğunu belirtti. AKÜ Yönetim ve Siyaset Kulubünün çalışmaları ile ilgili de bilgilerin verildiği ziyarette öğrencilerden Ceren Balaban, Rektör Prof. Dr. Solak’a plaket takdim etti.

Rektör Prof. Dr. Solak, nazik ziyaretlerinden dolayı AKÜ Yönetim ve Siyaset Kulubü öğrenciler ve beraberindeki hocalarına teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Solak, AKÜ yönetimi olarak öğrenci kulüplerini önemsediklerini ve öğrenci kulüplerinin bu tür faaliyetlerini desteklediklerini ifade ederek, AKÜ Yönetim ve Siyaset Kulübü öğrencilerine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonrasında Doç. Dr. Bayram, Yrd. Doç. Dr. Çınar, Arş. Grv. Şimşek, Arş. Grv. Bozkurt ve öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Solak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çonkar ile birlikte yemeğe geçtiler.

Fotograf Galerisi

30 Ocak 2013, Çarşamba 712 kez görüntülendi