AFYON KOCATEPE ÜNiVERSiTESi

Burs Başvuruları Sistemine Hoşgeldiniz.

       Üniversitemizde öğrenim gören ara sınıfar (hazırlıktan bire geçenler, iki, üç, dört, beşinci sınıflar) için Üni Yurt Barınma Burs kontenjanı açılmıştır.

 Burs kontenjanı
17 Erkek
23 Kız
şeklindedir.

     Bu başvuru sistemi sayesinde burs başvurularında bulunabilir ve sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz. Ayrıca belirtilen tarihler aralığında sisteme birden çok defa girip bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz. Ayrıca farklı burs türleri için ayrı ayrı sisteme giriş yapmalısınız. Başvurunuz esnasında belirtmiş olduğunuz E-Posta adresine otomatik olarak bir “Başvuru Onay Kodu” gönderilecektir. Bu onay kodu ile ilgili başvurunuzun sonucunu öğrenebilirsiniz. Bu sebeple lütfen bu kodu kaybetmeyin. Başvurular sırasında verdiğiniz tüm bilgilerin doğruluğundan emin olun. Herhangi bir yanlış veya eksik bilgi durumunda tüm sorumluluğun başvuruyu yapan öğrenciye ait olduğunu önemle hatırlatırız.

Takvim
ÜniYurt Burs Başvuru Tarihleri:  Yeni Kazananlar: 
 Ara Sınıflar: 25 .06.2018 – 23.07.2018
KYK Burs Başvuru Tarihleri:  Yeni Kazananlar: 
 Ara Sınıflar:  
Yemek Burs Başvuru Tarihleri:  Yeni Kazananlar: 
 Ara Sınıflar: –
 ÜniYurt Burs Sonuçları Açıklama: 30.07.2018
Yemek Bursu Sonuçları Açıklama:
KYK Bursu Sonuçları Açıklama:

DUYURULAR:

Ara sınıflar ÜniYurt Burs Başvurusunu öncelikle sistem üzerinden yapılacak olup, sadece kazanan öğrencilerden belge istenecektir. Kazanan öğrencilerin en geç 03.08.2018 tarihine kadar istenilen belgeleri Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına elden veya posta yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir.

Burs başvuru şartlarını okumak ve başvuru işlemini başlatmak veya daha önce yapılan başvurunuzu güncellemek/iptal etmek  için asağıdaki butona tıklayın! Daha önceden yaptığınız burs başvurlarınızın çıktısını “Başvuru Onay Kodu“nuzu girerek tekrar alabilmek için aşağıdaki butona tıklayın! Daha önceden yaptığınız burs başvurularınızın sonuçlarını öğrenmek için asağıdaki butona tıklayın!
02 Temmuz 2018, Pazartesi 368 kez görüntülendi