Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi(ANKUZEM) Yetişkin Testleri Eğitimi e-Öğrenim Sertifika Programını 2. kez başlatmaktadır.Programda profesyonel meslek elemanlarına yönelik; kanıta dayalı uygulama yapabilmeleri amacıyla aşağıda belirtilen ölçeklerin eğitimi verilecektir.

Sosyal sorun çözme Envanteri, Duygu Gereksinimi Ölçeği, Öz Denetim Ölçeği, Cinsel Tutum Ölçeği, Girişkenlik ve Saldırganlık Ölçeği.

Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof.Dr.Veli Duyan tarafından verilecek olan dersler , internet aracılığıyla uzaktan eğitim modeline göre tasarlandı, program , uzaktan eğitimle ilk  kez verilme özelliği taşımaktadır.

Sosyal Hizmet, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi , Okul Öncesi eğitimi, Özel Eğitim, Psikiyatri Hemşireliği alanlarında çalışanlarla, Tıp, İletişim, Eğitim Fakültesi mezunları ve/veya ilgili fakültelerin son sınıf öğrencilerinin katılımına açık olan program 8 Temmuz- 2 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. Eğitim 4 hafta toplam 20 saatten oluşmaktadır. Sertifika programına son başvuru tarihi 5 Temmuz 2013′ tür. Program kontenjanı 50 kişidir. Programla ilgili ayrıntılı bilgilere http:/uzem.ankara.edu.tr adresinden erişilebilmektedir.

01 Temmuz 2013, Pazartesi 106 kez görüntülendi