ÖZEL AMAÇLARI :
1. Ülke ve bölge turizmini sosyal, kültürel faaliyetler düzenleyerek toplum ve üniversite öğrencileri arasında turizm bilincinin artmasını sağlamak,
2. Üniversitemizde yayınlanan gazete ve dergilerde kulübümüzün çalışmalarına yer vermek.
3. Turizm amaçlı kaynak temini için turizm kütüphanesini oluşturmak ve destek vermek.
4. Turizm ve otel işletmeciliği bölümü öğrencilerinin internet ortamında haberleşmelerini sağlayacak zemin oluşturmak.
5. Turizm haftasında konu ile ilgili organizasyonlarda bulunmak. FAALİYETLER: 1. Turizm alanında akademik çalışma yapan kişileri üniversitemizde panel vs. gibi organizasyonlar düzenleyerek davet etmek.
2. Turizm ve Otel İşletme Bölümü öğrencilerinin becerilerini gösterecekleri bahar şenlikleri gibi organizasyonlarda faaliyetlerde bulunmalarını sağlamak.

27 Aralık 2012, Perşembe 171 kez görüntülendi