Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrenci kulüplerinden Yapı Kulübü tarafından düzenlenen “Kampuste Yapı Günleri”, 28 Aralık 2012 tarihinde ANS Kampusü Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Bir gün boyunca süren “Kampuste Yapı Günleri”ne Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği’nden (TUKDER) Teknik Uzman Çetin Çelik, Knauf A.Ş. Teknik Danışmanı Mişel Üzüm ve Ytong A.Ş. Antalya Fabrikası Pazarlama Şefi Ahmet Evci konuşmacı olarak katıldı.

AKÜ Yapı Kulübü tanıtım filminin gösterilmesinin ardından başlayan programın açılış konuşmasını yapan Yapı Kulübü Başkanı Törehan Turan, Yapı Kulübü Başkanlığı görevini beş yıldır sürdürdüğünü ve kulübün altıncı yılını kutlamakta olduklarını belirterek, “Yapı Kulübü olarak bugüne kadar birçok firmayı ağırladık. Yapı Kulübü olarak bugüne kadar gerek teknik gerekse sosyal alanda çeşitli etkinlikler düzenledik ve etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecektir” dedi.

AKÜ Yapı Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi ve AKÜ Yapı ve Teknik İşler İlgili Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ali Ergün, “Yapı Kulübümüz tarafından bir süre aradan sonra yeniden düzenlenmeye başlayan etkinlikler, “Kampuste Yapı Günleri” adı altında devam edecektir. Periyodik olarak düzenlenecek olan bu günlerde inşaat sektöründe hizmet üreten temsilci kuruluşlar ve firmalar davet edilerek sizlerle ürünler ve sistemler hakkında bilgileri paylaşmayı amaçlamaktayız. Bundan sonraki Yapı Günlerinde prefabrik yapı sistemleri, giydirme cephe sistemleri ve yapı stokunda yer alan mevcut binaların yapısal parametrelerin incelenmesi konularında toplantılar düzenlemeyi planlıyoruz. Etkinliklerin planlanmasından düzenlenmesine kadar her türlü organizasyonu başarıyla yürüten Yapı Kulübünün tüm üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından TUKDER Teknik Uzman Çetin Çelik, yapı malzemesi olarak tuğla ve kiremit; Knauf A.Ş. Teknik Danışmanı Mişel Üzüm, kolay ve hafif bölme duvar, asma tavan duvar giydirme ve kuru yer döşeme sistemleri ve Ytong firmasından Ahmet Evci ise duvar malzemesi olarak kullanılabilecek gazbeton konusunda bilgiler verdi.

28.12.2012

Fotoğraf Galerisi

   
22 Ocak 2013, Salı 271 kez görüntülendi