Hıdırellez kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Genç Liderler Kulübü tarafından düzenlenen “Grup Ütopya ile Hıdırellez Konseri” 6 Mayıs 2013 Pazartesi günü ANS Kampüsü Amfi Tiyatro Alanında gerçekleştirildi.

AKÜ Yabancı Diller Yüksekokulunda görevli Okt. Erkan Uysal, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Konaklama İşletmeciliği Bölümü öğrencisi Faruk Topçu, Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Metehan Eryılmaz, Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü öğrencileri Mustafa Bahçeci ile Emre Yaman’dan oluşan Grup Ütopya müzik grubu hareketli şarkılar ile öğrencilerin eğlenceli zaman geçirmelerini sağladılar.

Çok sayıda öğrencinin katıldığı konser, rock müzik ve bağlama ile oyun havalarından oluşan iki bölüm halinde gerçekleştirildi. Yaklaşık bir saat süren konserde, öğrenciler baharın gelişini şarkılara hep beraber eşlik ederek kutladılar.

07mayis1305 07mayis1306
07mayis1307 07mayis1304