Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi koordinatörlüğünde Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKÜSEM) tarafından bu yıl ilk kez  Sosyal Bilimlerde Uygulamalı Çalışmalar Yaz Okulu kapsamında 16-27 Temmuz 2018 tarihleri arasında çeşitli konuları içeren bir program düzenlenecektir. Program kapsamında ele alınacak olan tüm konular uygulamalı olarak yürütülecektir. Her bir konuya ilişkin veri seti, dersin yürütücüsü öğretim üyesi tarafından katılımcılara sağlanacaktır. Analizler adım adım uygulamalı olarak yapılacak olup, analizler için gerekli olan paket programlar koordinatörlük tarafından katılımcılara temin edilecektir. Her bir eğitim, alanında uzman, öğretim üyeleri tarafından verilecektir.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız…

21 Haziran 2018, Perşembe 139 kez görüntülendi