Duyuru Tarihi: 12 Eylül 2018

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi İslami İlimler bölümüne İlahiyat Lisans Tamamlama (İLT) Programlarına yerleşenlerin 2018-2019 Öğretim Yılı ve kayıt işlemleri 13 – 20 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Üniversitemizin kayıtları 14 Eylül 2018 tarihi itibarıyla başlayacaktır.

Adaylar 14-20 Ağustos 2018 tarihleri arasında kayıt için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına şahsen veya vekalet verecekleri ilgili kişi tarafından yüz yüz yapılacaktır.

Açıklama:

Afyon Kocatepe Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi İslami İlimler Bölümü  Kontenjan Bilgileri

İslami İlimler (NÖ) Programı      16  (Normal öğretim)
 İslami İlimler (İÖ) Programı     16  (İkinci öğretim)

İlahiyat Lisans Tamamlama Programı Kayıt için Gerekli Evraklar

Kayıt işlemlerini kayıt merkezinde yaptıracak öğrencilerimiz kayıta gelirken, aşağıdaki belgeleri getirmek zorundadırlar.

• Adayın mezun olduğu önlisans diplomasının aslı ve onaylı fotokopisi ya da Geçici mezuniyet belgesi
  • 12 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf
  • Katkı payının/öğretim ücretinin ödenmesi ile ilgili belge.*
  • Önlisans Transkripti ve ders içerikleri
  • Adayların askerlikle ilgili sorunları için askerlik şubelerine, başvurmaları gerekmektedir. Askerliğini tamamlamış adaylar askerlik terhis belgesinin aslı ve onaylı bir fotokopisi

Not: 1- Kayıt yaptıracak adaylar ders muafiyetinin ve sınıf intibakının yapılabilmesi için, transkriptini ve ders içeriklerini kayıt esnasında teslim edeceklerdir.

• Harç ücretleri Vakıfbank Şubelerinden,  ATM ve gişelerinden yatırılabilecektir.

Not: 2 – Öğrenci Numarasınızı Öğrenmek için;

Otomasyon sistenine giriş adresiniz: https://obs.aku.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx
Kullanıcı Adınız   : Öğrenci Numaranız. buradan öğrenebilirsiniz
Şifreniz          : TcKimlik numaranızın ilk 5 rakamı.(Kayıt Olduktan sonra yararlanabilirsiniz.

* – Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının duyurusu: (Sağlık alanında lisans tamamlama programları, her yıl katkı payı ve öğrenim ücretine ilişkin alınan Bakanlar Kurulu kararında yer almadığından adaylar söz konusu lisans programlarına ilişkin belirlenen katkı payı/öğrenim ücretini ödeyeceklerdir.)

Harç Ücreti Miktari :

Bakanlar Kurulu 2018-2019  Öğrenim ücreti katkı payı ücretlerine göre,