•  2019-2020 yaz okulu bu döneme mahsus olmak üzere Uzaktan Öğretim Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.
  • Öğrencilerimiz, 2019-2020 yaz okulunda açılacak derslerin belirlenmesi amacıyla, 16.06.2020-30.06.2020 tarihleri arasında yaz okulu Ön Kayıt başvurusu yapabilecektir.Ön kayıt kesin kayıt niteliğinde olmayıp sadece açılacak derslerin belirlenmesi amacıyla yapılan bir uygulamadır.
  • Önkayıt sırasında herhangi bir ücret kontrolü yapılmayacaktır. Gerçek sistem üzerinden kesin kayıtlar yapılır iken ödenecek ücret sistemde görünecektir.
    Ayrıca öğrencilerimiz gerçek sistemde yaz okulundan faydalanabilmek için 01.07.2020 tarihine kadar geçmiş dönemlere ait herhangi bir katkı payı ve öğrenim ücreti borcu var ise mutlaka ödemek zorundadır.
  • Öğrencilerimiz, ön kayıt işlemlerini  obs.aku.edu.tr/test/ogrenci adresinden öğrenci numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak gerçekleştirebileceklerdir.
  • Öğrencilerimiz yaz okulunda açılmasını istediği dersleri seçip kesinleştir butonuna tıklayarak ön kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır. Önkayıt işlemi sırasında Danışman onayı yapılmayacaktır.
  • Başka Üniversitelerde kayıtlı olup Üniversitemiz yaz okulundan ders almak isteyen öğrenciler 24.06.2020 – 02.07.2020 tarihleri arasında https://onbasvuru.aku.edu.tr/ web adresi üzerinden öğrenci numarası almak için başvuru yapacaklardır. (Kesin kayıt esnasında Öğrenci numaraları öğrenme linki açılacaktır.)
  • Yaz okulu kesin kayıtları 06-12 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Yaz okulu ücretleri, açılacak dersler  ve ders kayıtlarının ne şekilde yapılacağı ilgili birimlerimizin web sayfalarından daha sonra duyurulacaktır.

*** Müfredat tabanlı ders kayıt sistemine ait eğitim videosunu izlemek için tıklayınız.

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

12 Haziran 2020, Cuma 268589 kez görüntülendi