1. 12.07.2020 Pazar saat 23:59 itibari ile ders kayıtları sona erecek ve ders kayıtları kapatılacaktır.
  2. 13.07.2020 tarihinde sistem kesin kayıtlar sonunda kapatılmasına karar verilen derslerin yerine ders seçebilmeniz için tekrar açılacaktır ve sistem aynı gün 23:59 da kapanacaktır.
  3. Sadece kapatılan ders saatlerinizin toplamı kadar saatte ders seçebilirsiniz.
  4. Yeni ücret yatırma kapalı olacaktır.
  5. Kapatılmasına karar verilen derslerin kapatılması ve sistemin tekrar açılması zaman alacağından gün içerisinde ders kayıtlarının açılıp/açılmadığını kontrol ediniz.
  6. Ders programınızı ders aldığınız birimin web sayfasından takip edebilirsiniz.
  7. Senkron/Eş zamanlı/Canlı ders saatlerinin dışında forum saatlerinde de derse katılmanız, dersi veren öğretim elemanına sorularınızı iletmeniz veya öğretim elemanının sorularına ilişkin cevap vermeniz-cevapları takip etmeniz önemlidir.
  8. Senkron/Eş zamanlı/Canlı derslere veya foruma katılmanıza ilişkin karşılaştığınız sıkıntıları https://aku.edu.tr/uzaktan-egitim-sistemi/ adresinde belirtilen ilgili birimlerin YAZ OKULU SORUMLULARINA iletmeniz gerekmektedir.
  9. Yaz Okulu eğitiminizin verimli geçmesi dileğiyle tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.
12 Temmuz 2020, Pazar 12032 kez görüntülendi