2020 Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programlarına (2020-Mühendislik Tamamlama) kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 19-23 Ekim 2020 tarihleri arasında Üniversitemiz Ahmet Necdet Sezer Kampüsünde öğrencinin yerleştiği Fakültesinde yapılacaktır. Kayıt işlemleri ile ilgili detaylı bilgi ve katkı payı ve öğrenim ücretleri için lütfen aşağıdaki bilgilerinizi dikkatle okuyunuz.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Kayıt İçin Gerekli Belgeler: (Kayıt Merkezimize Gelecek Öğrenciler İçin).

1-Mezuniyet belgesinin aslıyla beraber onaylı fotokopisi (Lisans Diplomasının Aslı veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı, Yeni mezunlar için mezun olduğunu belirten ve diplomasının hazır olmadığına dair ilgili üniversitesinden yazı.)

2- 4,5 cm X 6cm boyutunda 6 adet fotoğraf

3- Öğrenci katkı payı makbuzu

4- Askerlik Tecil Belgesi

5- Transkript aslı veye onaylı belgesi

6- Ders içerikleri (onaylı veya mezun olduğu üniversite de yayımlanan ders içeriklerini belirten web sayfası linkini gösteren belge çıktısı)

• Üniversitemizi kazanan ve kaydolmak isteyen tüm öğrenciler 19 – 23 Ekim 2020 tarihleri arasında şahsen veya vekalet verecekleri ilgili kişi tarafından yüz yüze kayıt yapacaklardır.

Not: 1- Kayıt yaptıracak adaylar ders intibakının yapılabilmesi için, transkriptini ve ders içeriklerini kayıt esnasında teslim edeceklerdir.

• Harç ücretleri Vakıfbank Şubelerinden, ATM ve gişelerinden öğrenci numarası ile yatırılabilecektir.

Not: 2 – Öğrenci Numaranızı Öğrenmek için;

Otomasyon sistenine giriş adresiniz: https://obs.aku.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx
Kullanıcı Adınız   : Öğrenci Numaranız. buradan öğrenebilirsiniz
Şifreniz         : TCKimlik numaranızın ilk 5 rakamı.(Kayıt Olduktan sonra yararlanabilirsiniz.

ÖĞRENİM ÜCRETİ VE KATKI PAYI

Normal veya İkinci öğretim eğitim programlarına yerleşen öğrencilerimiz öğrenim ücretlerini vakıflar bankasına yatıracaktır. Banka dekontu kayıt sırasında görevlilere teslim edilecektir. Yatırılması gereken katkı payı miktarları aşağıda belirtilmiştir.

KATKI PAYI MİKTARLARI

BAKANLAR KURULU TARAFINDAN AÇIKLANAN