2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) İkinci EK sonuçlarına göre 2021-2022 öğretim yılı için Üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrencilerin

kayıt işlemleri 26 Ekim -01 Kasım 2021  tarihleri arasında Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır.

Elektronik kayıtlar ise (e-devlet sistemi üzerinden) 26 – 31 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılabilecektir.

NOT: E_devlet sistemi ile kayıt olan öğrencilerin kayıt için yada evrak teslimi için Kayıt Merkezine gelinmesi gerekmemektedir.

• — > 2021 YKS Ek Yerleştirme sonucu kayıt olan öğrenciler  Ders Kayıtlarını kendi danışmanları ile birlikte 26 Ekim -01 Kasım 2021  tarihleri arasında yapabileceklerdir.
  • — > Ders Kaydının nasıl yapılacağına ilişkin bilgi için Tıklayınız.
  • — > 2021-2022 Güz Dönemi Eğitim Öğretime İlişkin Alınan Güncel Kararlar için tıklayın
  • — > YKS Ek Yerleştirme kayıtları dışındaki öğrencilerimizde harç borçlarını yatırabilirler.

Kayıtlarla ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız

COVİD_19 önlemleri dahilinde kendi korumanızı almanız önemle duyurulur.

• E-DEVLET ten kayıt yapan öğrencilerimizin kayıtları başarılı olmuş ise Öğrenci Bilgi Sistemimize giriş yapabilirler.
    Otomasyon sistemine giriş adresiniz: https://obs.aku.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx
    Kullanıcı Adınız: Öğrenci Numaranız. buradan öğrenebilirsiniz
    Şifreniz: Yukardaki otomasyona giriş linkini seçince karşınıza gelen ekranda Şifre Sıfırla seçeneği ile şifrenizi belirleyebilirsiniz.

• NOT : Kayıt yapmamış öğrencilerde HATA::Sadece Aktif Öğrenciler Giriş Yapabilir. Lütfen Öğrenci İşleri ile İrtibata Geçin. mesajı gelmektedir.

22 Ekim 2021, Cuma 10684 kez görüntülendi