2024 – 2025 Eğitim-Öğretim yılında Spor Bilimleri Fakültesini ÖZYES ile Kayıt hakkı kazan öğrencilerin Kayıt İşlemleri.

Üniversitemize Hoş Geldiniz.

 2024 Spor Bilimleri Fakültesi bünyesindeki Programlarına 2024-ÖZYES ile kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 15-21 Ekim 2024 tarihleri arasında Üniversitemiz Ahmet Necdet Sezer Kampüsünde öğrencinin yerleştiği Spor Bilimleri Fakültesinde yapılacaktır. Kayıt işlemleri ile ilgili detaylı bilgi ve katkı payı ve öğrenim ücretleri için lütfen aşağıdaki bilgilerinizi dikkatle okuyunuz.

Elektronik kayıt yapılmayacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER


Kayıt İçin Gerekli Belgeler: 

1-Mezuniyet belgesinin aslıyla beraber onaylı fotokopisi (Lisans Diplomasının Aslı veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı, Yeni mezunlar için mezun olduğunu belirten ve diplomasının hazır olmadığına dair ilgili üniversitesinden veya Lisesinden yazı.)

2- 4,5 cm X 6 cm boyutunda 3 adet fotoğraf

3- Nüfus Cüzdan sureti.

4- Askerlik Tecil Belgesi – askerliğini yapanlardan terhis belgesi.

5- Spor Bilimleri Fakültesinde Öğrenim Görmesinde Fiziken ve Ruhen Herhangi Sağlık Sorunu Bulunmadığına Dair Beyan-Taahhüt. (Kayıt Esnasında Form Doldurulacaktır)

6- Önlisans-Lisans bitirdi ise Muafiyet için onaylı veya mezun olduğu üniversite de yayımlanan ders içeriklerini belirten web sayfası linkini gösteren belge çıktısı.

7- Spor Öz Geçmiş Belgesi ( Puan Alanlar)

  • Üniversitemizi kazanan ve kaydolmak isteyen tüm öğrenciler 15-21 Ekim 2024 tarihleri arasında şahsen veya vekalet verecekleri ilgili kişi tarafından yüz yüze kayıt yapacaklardır.


Not: 1- Öğrenci Numaranızı Öğrenmek için;

  • ♦ Bilgi Sistemimize giriş yapabilmek için:
    Otomasyon sistemine giriş adresiniz: https://obs.aku.edu.tr/oibs/std/login.aspx
    Kullanıcı Adınız: Öğrenci Numaranız. buradan öğrenebilirsiniz
    Şifreniz: Yukardaki otomasyona giriş linkini seçince karşınıza gelen ekranda Şifre Sıfırla seçeneği ile şifrenizi belirleyebilirsiniz.
    ♦ NOT : Kayıt yapmamış öğrencilerde HATA::Sadece Aktif Öğrenciler Giriş Yapabilir. Lütfen Öğrenci İşleri ile İrtibata Geçin. Mesajı gelmektedir.

KAYIT VE ÖĞRENİM HAYATINIZ İÇİN DİĞER ÖNEMLİ HUSUSLAR HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖĞRENİM ÜCRETİ VE KATKI PAYI

Normal öğretim öğrencileri Cumhurbaşkanı Kararı gereğince ikinci bir Yükseköğretim Kurumuna kayıtlı değil ise ücret ödemez. 

 Bilgi amaçlı katkı payı miktarları; 

  • ♦ 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenim Ücreti/Katkı Payı için  TIKLAYINIZ

Güncelleme Tarihi: 15.10.2024 Saat:09:28

11 Ekim 2024, Cuma 2466 kez görüntülendi